Professionel skuespiller

Nyheder

 


 


10. november 2016: Udfører her tre forskellige konfliktfyldte dilemmaspil sammen med to kvindelige skuespillerkolleger i forbindelse med uddannelse af AMR (arbejdsmiljørepræsentanter) for en kommune i Nordsjælland. Dette er den femte og sidste af i alt fem tilsvarende opgaver i løbet af 2016. Konsulent er Lene Eriknauer, Alectia.

Alectia

 


 

13. september 2016: Udfører her tre forskellige konfliktfyldte dilemmaspil sammen med to kvindelige skuespillerkolleger i forbindelse med uddannelse af AMR (arbejdsmiljørepræsentanter) for en kommune i Nordsjælland. Dette er tredje og fjerde af i alt fem tilsvarende opgaver i løbet af 2016. Konsulent er Lene Eriknauer, Alectia.

Alectia

 


 

23. juli 2016: Nye portrætbilleder fotograferet af Isak Hoffmeyer. Se dem her.

 


 

Uge 27 og uge 29 2016: I disse dage optages kortfilmen Krænker, i hvilken jeg skal spille hovedrollen Sasha.

 

Krænker er en kort psykologisk thriller, der portrætterer voldtægtsmanden Sasha. Vi kommer ind under huden på Sasha og bliver vidne til hans tanker og overvejelser ved voldtægt.
Hvad driver et menneske ud i voldtægt, er det altid relateret til barndommen, er det lyst, magt eller had?

 

Filmen er skrevet af Freja Tørner og Tobias Bak. Tobias Bak instruerer.

Krænker

 


 

6.-8. juni 2016: Spiller fordrukken præst i kortfilmen De Troende produceret af filmskolen Potemkin. Filmen er skrevet og instrueret af Daniel Borg Schou.

 


 

12. maj 2016: Udfører her tre forskellige konfliktfyldte dilemmaspil sammen med to kvindelige skuespillerkolleger i forbindelse med uddannelse af AMR (arbejdsmiljørepræsentanter) for en kommune i Nordsjælland. Dette er den anden af i alt fem tilsvarende opgaver i løbet af 2016. Konsulent er Lene Eriknauer, Alectia.

Alectia

 


 

13. april 2016: Skuespilleransvarlig samt manuskriptudarbejdelse af tre forskellige konfliktfyldte dilemmaspil udført af tre skuespillerkolleger for lederne af en stor virksomhed, der beskæftiger sig med nedrivning, anlægsarbejder, miljøsanering m.m. Jeg kan desværre ikke deltage som skuespiller denne gang, da jeg udfører job på Ærø. Konsulent er Pia Møller-Holst, Alectia.

Alectia

 


 

12.-13. april 2016: 2 dage som skuespiller med fire forskellige cases i én til én træning omkring konflikthåndtering af forskellige kundetyper for de ansatte på Ærøfærgerne. Denne opgave deltog jeg også på i maj sidste år for samme kunde, hvilket var så stor en succes, at kurset i år gentages for de resterende ansatte i virksomheden. Konsulent er Johan Williams, Crecea. Se mere her.

Crecea

 


 

29. februar 2016: Udfører her tre forskellige konfliktfyldte dilemmaspil sammen med to kvindelige skuespillerkolleger i forbindelse med uddannelse af AMR (arbejdsmiljørepræsentanter) for en kommune i Nordsjælland. Dette er den første af i alt fem tilsvarende opgaver i løbet af 2016. Konsulent er Lene Eriknauer, Alectia.

Alectia

 


 

11. februar 2016: Sammen med to kvindelige skuespillerkollegaer optræder vi i dag med to dilemmaspil for en dagsinstitution i Nordsjælland. Det følsomme emne er mistrivsel blandt medarbejderne, men det er en fornøjelse på denne måde at være med til at prøve at få løst problemerne. Konsulent er Stine Moesmand, ArbejdsmiljøCentret.

ArbejdsmiljøCentret

 

NYHEDSARKIV 2015