Professionel skuespiller

Nyhedsarkiv 2010

 


 

18. og 20. december 2010: Indspiller satire dummy afsnit til serien Mike's Køreskole med Mads Koudal i hovedrollen, hvor jeg denne gang spiller hans debile og pænt voldelige ven. Instruktion og manus: Ole Udengaard.

Mike's Køreskole

 


 

5. december 2010: Deltager jeg i en Teateraudition for teaterbranchen arrangeret af Scenekunstnetværket Region Midtjylland, og som foregår på Archauz i Aarhus. Jeg fremfører Blake’s monolog fra filmen Glengarry Glen Ross.

Scenekunstnetværket Region Midtjylland

 


 

3. december 2010: Job for Healthy Company i én til én træning af sundhedsambassadører i at formidle sundhedsfremmende prioriteringer hos deres respektive virksomheder. Denne gang i Viborg.

Healthy Company

 


 

16. og 30. november 2010: Job for Healthy Company i én til én træning af sundhedsambassadører i at formidle sundhedsfremmende prioriteringer hos deres respektive virksomheder. Denne gang i Glostrup.

Healthy Company

 


 

7. november 2010: Dubber afslutnings dialogen i kortfilmen Nissebageren efter at Den mystiske mand, som jeg spiller, har fået afsløret sin identitet. Se mere her.

Voice over til Nissebageren

 


 

21. oktober og 2.-3. og 8. november 2010: Læseprøve og optagelser til Jesper Maintz' nye novellefilm Upstairs med Mads Koudal i hovedrollen, hvor jeg spiller hans ven Kristian. Filmen er produceret af Ellen Riis, Basmati Film og støttet af New Danish Screen.

 


 

17. oktober 2010: Deltager jeg i en Teateraudition for teaterbranchen arrangeret af Dansk Skuespillerforbund, og som foregår på Forsøgsstationen. Jeg fremfører Blake’s monolog fra filmen Glengarry Glen Ross.

Dansk Skuespillerforbund

 


 

30. september og 3. oktober 2010: Spiller hovedrollen i en midtvejs produktion for et hold på KBH FILM & FOTO SKOLE. Kortfilmen hedder I Ring og er instrueret af Claes Quaade Mortensen.

I Ring

 


 

10. september 2010: Spiller i dag postbud i afsnit 9 af DR-serien Lykke med Mille Lehfeldt i hovedrollen. Instruktør er Kasper Gaardsøe, som jeg tidligere har lavet QXL reklamefilm med i 2007 - se her.

Lykke

 


 

3.-4. september 2010: Spiller her en fæl cafeteria ejer i gyser spillefilms piloten Udyr, som er skrevet, instrueret og produceret af Emil Ishii, Ape Visuals. Se Teaser til filmen.

 


 

10.-11. august 2010: Reklamefilm for IDEmøbler. Indspiller i disse dage et reklamespot til TV og et kortere Biospot. Treshow Filmproduction producerer og Stevan Treshow er instruktør.

TV spot

Bio spot

 


 

24. juli 2010: Laver i dag musikvideo for bandet Stereo Attack til nummeret Emergency Lane. Andreas Ramsdal instruerer og Cille Neumann er producer.

Stereo Attack - Emergency Lane

 


 

16.-18. juli 2010: Indspiller i disse dage en mockumentary i Aarhus, De Genfødte, som er skrevet af Mads Zaar Riisberg og instrueret af Henrik Bjerregaard Clausen. Jeg spiller den mandlige hovedrolle som faderen Markus i kortfilmen, der handler om en lille familie, der er omkommet i en ulykke, og som herefter er blevet genfødte levende døde med en stærk religiøs tilknytning til følge.

 


 

29. maj 2010: Aarhus premiere i Biocity for et inviteret publikum på spillefilmen Mord på mere end én Måde. Se mere her.

 

Biocity Aarhus

 


 

9. maj 2010: Deltager jeg i en Casting præsentation for film- og TV branchen arrangeret af Dansk Skuespillerforbund, og som foregår på Carmohn Studio. Jeg optræder med Blake’s monolog fra filmen Glengarry Glen Ross.

Dansk Skuespillerforbund

 


 

5. maj 2010: Job for Healthy Company i én til én træning af sundhedsambassadører i at formidle sundhedsfremmende prioriteringer hos deres respektive virksomheder.

Healthy Company

 


 

22.-23. 26. og 28. april 2010: Hjælper et hold elever fra Københavns Tekniske Skole på Teater- Udstillings og Eventtekniker linjen med at sætte en lille soloforestilling op omkring novellen Hyldest til Céline (Homage to Celine) fra novellesamlingen Cruising Paradise af Sam Shepard. Jeg fungerer samtidig som skuespilleren i stykket.

Hyldest til Celine

 


 

15. april 2010: Spiller skør og latrinær nabo i 2 reklamefilm for Canal Digital i en serie af film med Troels Malling i hovedrollen. Bates Y&R producerer og Michael Toft instruerer.

Film 1

Film 2

 


 

9. april 2010: Skuespiller for ACT! i én til én træning i.f.m. videreuddannelse af en virksomheds ledere i Situationsbestemt Ledelse II.

ACT!

 


 

8.-12. april 2010: Spiller vennen Max i kortfilmen De små Timer. En film om et lidt specielt venskab mellem to mænd, som ses for første gang i lang tid. Filmen er en del af en Bachelor opgave for Julie Find og Line Sørensen på Film- og Medievidenskab, Københavns Universitet.

De små Timer

 


 

24. marts 2010: Forumteater job med Forumteatret Replik i Mørkøv om tidlig opsporing af alkohol i børnefamilier.

Forumteatret Replik

 


 

22.-25. februar 2010: Spiller hovedrolle i svendeprøvefilmen Point of View produceret af et hold fra Medieskolerne Viborg om en træt og udkørt mand på vej hjem fra arbejde. Filmen er blevet til på baggrund af inspiration fra denne formidable kortfilm Still Life. Instruktion stod Kim Næser for.

 


 

22. og 26. januar 2010: Job for Healthy Company i én til én træning af sundhedsambassadører i at formidle sundhedsfremmende prioriteringer hos deres respektive virksomheder.

Healthy Company

 


 

12. januar 2010: På job med Act! til Personalepolitisk Messe i Bella Centeret, hvor vi fremførte to forumspil - et om arbejdsglæde og et om psykisk arbejdsmiljø.

ACT!

 

NYHEDSARKIV 2009