Professionel skuespiller

Nyhedsarkiv 2015

NYHEDSARKIV 2016-17


 

13. november 2015

Deltager jeg i en Teateraudition for professionelle skuespillere arrangeret af Dansk Skuespillerforbund for teaterbranchen.

Det foregår i Dansk Skuespillerforbunds lokaler i København, og jeg fremfører denne gang en selvskrevet monolog - Maria - om den tabte kærlighed.

 


 

15. oktober 2015

Skuespiller i en fiktiv reklamefilm for Ale no 16.

En eksamensopgave med titlen ALE-ternativet for Lui Visbo, der studerer på Danmarks medie og journalist højskole.

 


 

3. oktober 2015

I dag var jeg giftefoged og havde æren af at vie et par ved en borgerlig vielseVallø Slotskro i Sydsjælland.
Parret blev oprindelig viet på Køge Rådhus i al hemmelighed for nøjagtig et år siden. Men festen og fejringen for familie og nære venner måtte vente til i dag, og derfor blev vielsen 'genskabt'  i disse smukke rammer med mig som byrådsmedlem fra Køge Kommune.
Gæsterne tog efterfølgende afsløringen flot med smil og grin blandet med forbavselse. Rørende var det i hvert fald, og tårerne trængte sig gevaldigt på, da bruden blev ført op ad gulvet.

 


 

25. august 2015

Udfører i dag tre konfliktfyldte dilemmaspil, omkring ledelse og den svære samtale med medarbejderne, sammen med to skuespillerkollegaer for en større virksomheds ledere - denne gang i Næstved.

Konsulent er Stine Moesmand, Alectia.

 


 

28. maj 2015

Indspiller i dag to små film Trafikken & På pladsen sammen med to skuespillerkollegaer til Asfaltindustrien om nærved-ulykker. Jeg fungerer samtidig som producer og opgaveansvarlig.

Konsulent og opgavebestiller er Julie Wedell-Wedellsborg, Alectia.

Se filmene her.

 


 

20.-21. maj 2015

2 dage som skuespiller for Crecea med fire forskellige cases i en til en træning i konflikthåndtering af forskellige kundetyper for de ansatte på Ærøfærgerne.

Konsulent er Johan Williams.

Læs mere her.

 

"Jeg har igen haft fornøjelsen af at bruge Jans evner som skuespiller og proceskonsulent. Jan udøvede sit arbejde med stor professionalisme og gav deltagerne på konflikthåndteringskurset gode tilbagemeldinger på både hvad de gjorde godt og hvad de skulle arbejde mere på. En helt igennem professionel indsats. Jeg kommer til at bruge Jan igen på fremtidige kurser."

Johan Williams, Arbejds- og Organisationspsykolog (autoriseret) hos CRECEA A/S.

 


 

6. marts 2015

Udfører i dag tre dilemmaspil omkring konflikthåndtering og den svære samtale sammen med to skuespillerkollegaer for en del af en større virksomheds ledere og medarbejdere. Denne gang i Middelfart.

Konsulent er Stine Moesmand, Alectia.

 

NYHEDSARKIV 2014