Professionel skuespiller

Nyhedsarkiv 2013

 


 

16. december 2013: Udfører i dag en opgave for Crecea som skuespiller i forbindelse med et kursus i konflikthåndtering for de ansatte på Hotel Svendborg. Konsulent er Johan Williams. Læs mere her.
 
"Jan har gennem sit arbejde for CRECEA A/S, arbejdet professionelt med humor og talentet for skuespillet skinnede igennem. Godt arbejde og jeg kan anbefale at bruge Jan som skuespiller til oplæg og andre organisationsopgaver."
Johan Williams, Arbejds- og Organisationspsykolog (autoriseret) at CRECEA A/S via LinkedIn.

Crecea

 


 

3. december 2013: FORHØR 5. I aften kl. 20 spiller Trine Runge, Poul Storm og jeg for femte gang den improbaserede forestilling FORHØR. Det foregår denne gang på Metronomen på Frederiksberg og publikum har fortsat mulighed for at være med forhørere.

Facebook.

 

Foto: Jesper Hasseltoft Larsen.

FORHØR 5

 


 

23. oktober 2013: FORHØR 4. I aften kl. 20 spiller Trine Runge, Poul Storm og jeg for fjerde gang den improbaserede forestilling FORHØR. Det foregår på Forsøgsstationen og publikum har fortsat mulighed for at være med forhørere.

Se Facebook opslag her.

 

Foto: Jesper Hasseltoft Larsen.

FORHØR 4

 


 

26. september 2013: FORHØR 3. I aften kl. 20 spiller Trine Runge, Poul Storm og jeg for tredje gang den improbaserede forestilling FORHØR. Det foregår på Forsøgsstationen og publikum får fortsat mulighed for at være med forhørere.

Se Facebook opslag her.

 

Foto: Jesper Hasseltoft Larsen.

FORHØR 3

 


 

22. september 2013: Deltager jeg i årets Teateraudition for professionelle skuespillere arrangeret af Dansk Skuespillerforbund for teaterbranchen. Det foregår i Dansk Skuespillerforbunds lokaler i København, og jeg fremfører denne gang en selvskrevet monolog Tilgivelse, der handler om at kunne tilgive.

Dansk Skuespillerforbund

 


 

8. og 14. september 2013: Indspiller vi kortfilmen Gold Digger, som er produceret og instrueret af Ryan Løkken & Will J. Løkken. Jeg spiller gangster bossen Gallardo.

Golddigger

 


 

18.-19. juni 2013: Her spiller jeg faren i baggrunden i en ny Viasat reklamefilms kampagne. Instruktør er Jonas Elmer og Far From Hollywood producerer.

Viasat 1

 

Viasat 2

 

 


 

20.-21. april 2013: Jeg spiller hovedrollen i Station Next, Aarhus' afgangsfilm 2013 om en familiefar, der så inderligt ønsker sig en dreng som sin første fødte. Filmen hedder Familieliv og instruktør er Henriette Toft.

 


 

5. februar 2013: Skuespiller for Actors in Business i én til én træning hos en virksomhed i forbindelse med udvikling og træning inden for salg og præsentation.

Actors in Business

 


 

29. januar 2013: Skuespiller for ACT! i én til én træning i forbindelse med videreuddannelse af en virksomheds ledere.

ACT!

 


 

22. januar - 14. marts 2013: Indspiller hovedrollen til rekonstruktionen i Den Mystiske Pyroman, anden del af Gerningsstedet - en ny kriminal dokumentarserie produceret af TV2. Tilrettelæggere er Ketil Alstrup Johansen og Rikke Hemmingsen. Jesper Mauritzen er instruktør og fotograf, og Sille Sterll er produktionsleder.

Den Mystiske Pyroman har premiere på TV2 onsdag den 8. januar 2014 kl. 20.35.

Gerningsstedet TV2

 

NYHEDSARKIV 2012