Professionel skuespiller

Nyhedsarkiv 2009

 


 

9. og 15.-17. december 2009: Indspiller i disse dage kortfilmen Nissebageren. Det er en film om tidsrejser, kagefabrikker og om at møde sig selv. Jeg spiller Den mystiske mand. Filmen er støttet af Aarhus Filmværksted og skrevet og instrueret af Christian B. Frederiksen.

 


 

14.-15. november 2009: Spiller hovedrollen i kortfilmen De Undværlige om et samfund, hvor børnene har overtaget styringen. Filmen er lavet af et hold på Station Next og er instrueret af Simon Brix. Se filmen her.

De Undværlige

 


 

25. oktober 2009: Har i dag sammen med Thomas Behrndtz bag kameraet optaget en oversat og redigeret udgave af Blake’s monolog fra filmen Glengarry Glen Ross - i filmen spillet af Alec Baldwin.

 


 

17. oktober 2009: Indspiller i dag en pilot til spillefilmen Søvnløs, som har Søren Rossen i hovedrollen. Filmen er en actionthriller, og jeg spiller hans ven Martin. Sohail A. Hassan er instruktør, og det er Pure Fiction Film, der producerer. Se med her.

Søvnløs

 


 

23. september 2009: Undervisnings- og skuespilleropgave for Forumteatret Replik til temadag på Niels Brock i Personlig Branding. Vi arbejder bl.a. med status og præsentation.

Forumteatret Replik

 


 

29.-30. juli 2009: Spiller SFO pædagogen Peter i zombie kortfilmen Mors Dag. Filmen er skrevet af Ruben Greis, instrueret af Jonas Kvist Jensen, produceret af Lonetower Visuals og bliver en del af en samling horror kortfilm, der udkommer på DVD i 2012 med titlen Supernatural Tales.

 


 

25. juni 2009: Skuespiller for ACT! med brug af én til én træning og forumteater i.f.m. træning af virksomhedsledere i Golemans ledelsesstile. Kurset er arrangeret af Mannaz.

ACT!

 


 

5. juni 2009: Udfører endnu en gang voice over og nødvendig dubbing af min karakter til spillefilmen Mord på mere end én Måde. Denne gang i lydstudie hos Anders Due-Boje. Se mere her.

Sammen med Steffen Nielsen og Mads Koudal på optagelser til Mord på mere end én Måde

 


 

24.-25. maj 2009: Indspiller i disse dage rollen som finansrådgiver i en reklame/imagefilm for det tyske byggefinansieringsfirma Interhyp. Filmen bliver optaget i Hamborg og udført af MillerTime production. Instruktører er Matthias Freier og Alexander Eckert fra freier.eckert.

Tysk version - 2:49 min.

Engelsk version - 2:14 min.

 


 

30. april 2009: Endnu et job for Healthy Company i én til én træning af sundhedsambassadører i at formidle sundhedsfremmende prioriteringer hos deres respektive virksomheder. Ditte-Marie K. Jacobsen er tovholder for skuespillerne.

Healthy Company

 


 

28.-29. april 2009: Spiller henholdsvis ægtemand og forretningsmand fra 50'erne i 2 Cimber Sterling reklamefilm instrueret af Michael Toft og produceret af STV.

Udenrigsrejser

Indenrigsrejser

 


 

24. april 2009: Spiller advokat i afgangskortfilmen Et Ståsted af Lys Egholm, studerende ved FAMU Filmskolen i Prag.

FAMU

 


 

21. april 2009: Job for Healthy Company i én til én træning af sundhedsambassadører i at formidle sundhedsfremmende prioriteringer hos deres respektive virksomheder. Ditte-Marie K. Jacobsen er tovholder for skuespillerne.

Healthy Company

 


 

4. april 2009: Til afslutnings ceremoni for det sidste hold skuespillere fra GITIS Scandinavia. GITIS Scandinavia nåede at uddanne i alt 5 hold skuespillere fra hele Skandinavien i perioden 2001-2009, heraf er vi kun 7 skuespillere fra Danmark. Se mere her og her.

Mikhail Belinson og Vladimir Korshunov til afslutnings ceremoni på GITIS Scandinavia

 


 

24. marts 2009: Spiller manden i kortfilmen Knock Knock om en mand, der har svært ved at falde i søvn, fordi han hører alle mulige lyde. Filmen er lavet af en gruppe 1.g'ere fra Solrød Gymnasium. Instruktion: Thomas Jensen.

Knock Knock

 


 

4.-5. marts, 14.-16. april og 4. maj 2009: Har den gennemgående hovedrolle som medarbejder for IT firmaet Axcess i en virksomheds imagefilm, der både består af en humoristisk fiktionsdel, skrevet af Dan Schlosser, og en oplysningsdel. Filmen er instrueret og produceret af Mikael Ryelund, Sanzaboe Production. Her kan du se scene 1.

 


 

2. marts 2009: Har den mandlige rolle i kortfilmen Smiley af Andreas Hjortdal om en ung pige, der lokker mænd i baghold for derefter at slå dem ihjel. Filmen er en produktion fra KBH FILM & FOTO SKOLE.

Smiley

 


 

27. februar 2009: Spiller i dag fængselsbetjent i kortfilmen Efterår, der er skrevet og instrueret af Lasse Buch og støttet af Filmværkstedet, DFI.

Filmværkstedet

 


 

14.-16. februar 2009: Er afsat til gyserkortfilmen Engel, hvor jeg spiller en mand, der kidnapper og dræber børn. Afgangsfilmen er produceret af et hold fra Medieskolerne Viborg og skrevet og instrueret af Rasmus Pilgaard.

 


 

30. januar 2009: Fra i dag tilknyttet Actors in Business (tidl. Act Inc.) som skuespiller.

Actors in Business

 


 

26.-29. januar 2009: Spiller vejleder i kampagnefilmen Selvfølgelig kan det lade sig gøre for Projekt KLAP. Et projekt der skal hjælpe unge udviklingshæmmede med at komme ud og fungere i erhvervslivet. Manus, instruktion og klip: Ronald Andersen og produktion: TV-Glad.

 


 

14.-15. januar 2009: Spiller samvittigheden i kampagnefilmen Samvittighed, der er en midtvejs produktion for Thomas Behrndtz, tv & medietilrettelæggerstuderende på Mediehøjskolen i København.

 

 

NYHEDSARKIV 2008