Professionel skuespiller

Nyhedsarkiv 2014

 


 

4. december 2014: Udfører i dag tre konfliktfyldte dilemmaspil omkring stress og den svære samtale sammen med to skuespillerkollegaer for en del af en større virksomheds ledere og mellemledere. Konsulent er Lene Eriknauer, Alectia.

Alectia

 


 

21. 23. og 29 oktober 2014: 3 dage med fire forskellige cases i én til én træning omkring stresshåndtering overfor en større virksomheds ledere. Konsulent er Lene Eriknauer, Alectia.

Alectia

 


 

11. oktober 2014: Indspiller i dag flere små læringsfilm til en kampagne for Samarbejde Efter Skilsmisse. Manus og instruktion ved Ditte-Marie Kjærgaard Jakobsen og filmene er produceret af Assima. Se en af filmene her.

Samarbejde Efter Skilsmisse

 


 

25. september 2014: Udfører i dag tre konfliktfyldte dilemmaspil omkring stress og den svære samtale sammen med to skuespillerkollegaer for en større virksomheds revisorer. Konsulent er Stine Moesmand, Alectia.

Alectia

 


 

29. august 2014: Udfører i dag to dilemmaspil omkring konflikthåndtering sammen med en skuespillerkollega til en medarbejderdag for Alectia. Konsulent er Stine Moesmand.

Alectia

 


 

15. juli 2014: Rettigheder solgt til Polen for en polsk synkroniseret af version af Pedigree reklamen. Se mere her.

Pedigree

 


 

12. juni 2014: Spiller forælder i afsnit 1, 2. halvdel af Banken - New normal. Instrueret af Nikolaj Feifer og produceret af Respirator for DR2.

 


 

29. april 2014: Udfører her en opgave for Alectia sammen med to skuespillerkolleger i forbindelse med en temadag for en stor virksomheds arbejdsmiljørepræsentanter. Opgaven består i fremførelsen af tre konfliktfyldte dilemmaspil omkring stress og den svære samtale til inspiration for dialog og diskussion blandt deltagerne. Konsulent er Stine Moesmand.

 

"Jeg har gennem 6 år arbejdet sammen med Jan via mit arbejde som erhvervspsykolog. Opgaverne har været at iscenesætte aktuelle problemstillinger, såsom stress, alkoholproblematik og mobning eller samarbejdsvanskeligheder i forbindelse med ledertræningsprogrammer, uddannelse af arbejdsmiljøorganisationer eller opgradering af medarbejdere med særlige opgaver.
Jan er fokuseret og har en særlig evne til at afspejle kundernes problemstillinger via sit skuespil. Jeg kan i høj grad anbefale ham, når der er behov for at sætte fokus på problemstillinger der er svære at tale om og håndtere.
Jeg har haft et berigende og givende samarbejde indtil nu og håber det fortsætter i fremtiden."

Stine Moesmand, chefkonsulent, erhvervspsykolog hos Alectia via LinkedIn.

Alectia

 


 

14. og 17. marts 2014: Indspiller i disse dage kampagnefilmen Safety Comes From Within for en stor virksomhed om sikkerhed på arbejdspladsen. Instruktør er Uffe Bryld og produktionsselskabet er Citizen Dane.

 


 

26. februar 2014: Skuespiller for Actors in Business i én til én træning hos en virksomhed i forbindelse med træning af deres ledere i rekruttering af nye medarbejdere.

Actors in Business

 


 

8. januar 2014: Spiller hovedrollen i rekonstruktionen i aftenens afsnit af Gerningsstedet: Den Mystiske Pyroman, anden del af en ny kriminal dokumentarserie produceret af TV2.
Sendes på TV2 onsdag den 8. januar kl. 20.35.
Genudsendes søndag d. 19. januar kl. 22.40.
Se mere her.

Den Mystiske Pyroman

 

NYHEDSARKIV 2013