Professionel skuespiller

Nyhedsarkiv 2011

 


 

17. november 2011: Optræder som underholdning til en julefrokost for en større hotelkæde i København, der blandt andet inkluderer en fyring af cheferne.

Underholdning

 


 

13. november 2011: Deltager jeg i en Teateraudition for teaterbranchen arrangeret af Scenekunstnetværket Region Midtjylland og Dansk Skuespillerforbund, og som foregår på Teatret Svalegangen i Aarhus. Jeg har valgt at bruge mine tre minutter denne gang til at læse et personligt brev højt.

Scenekunstnetværket Region Midtjylland

 


 

26. oktober 2011: Mit første skuespillerjob for Actors in Business (tidl. Act Inc.), hvor vi spiller receptionsgæster og hjælper med at iscenesætte et spil for nogle kursister til temadag om kundeservice i en stor dansk virksomhed.

Actors in Business

 


 

19.-20. oktober 2011: Laver reklamefilm for Bilka.dk til brug på deres webside op til Julen 2011. Jeg spiller Julemandens højre hånd i en film, der interagerer med brugerens Facebook profil. Kampagnen er udtænkt af reklamebureauet Pravda og produceres af Picturewise. Rasmus Frøkjær Justesen instruerer og forventelig premiere er medio november.

 


 

13. oktober 2011: Forumteater job omkring udfordringer i kommunikation og samarbejde mellem forskellige faggrupper i en virksomhed sammen med ACT!.

ACT!

 


 

29. september 2011: Har en dags optagelse til spillefilmen Hvidsten Gruppen som tysk soldat Müller. Filmen er produceret af Regner Grasten Film og instrueres af Anne-Grethe Bjarup Riis.

Hvidsten Gruppen

 


 

19.-25. september og 22. oktober 2011: Spiller hovedrollen Bjarne i kortfilmen Himlen røvtur-retur, der er skrevet og instrueret af Michael Torp og støttet af Aarhus Filmværksted.

Himlen røvtur-retur

 


 

19. september 2011: Så har jeg fået lavet en ny Showreel 2011 og Shortreel 2011 redigeret af Elias Eliot.

Showreel 2011

Shortreel 2011

 


 

12. september 2011: De Genfødte (Born Again) vinder prisen som bedste kortfilm på den hollandske filmfestival B-movie, Underground & Trash Film Festival. Se mere her.

B-movie, Underground & Trash Film Festival

 


 

29. august og 3. september 2011: Spiller rollen som Niels i kortfilmen Drik Nu Agnes af Ditte-Marie Kjærgaard Jakobsen og Julius Onah.

Drik Nu Agnes

 


 

17. august 2011: Indspiller i dag en interaktiv reklamefilm for en Blå Time hos Nykredit til brug på deres hjemmeside. Filmen er produceret af DialoguePeople|NetPeople og instrueret af Thorkild Bjerre.

Nykredit

 


 

15. august og 4. september 2011: Filmer rollen som The Man With The Box i Subway - en surrealistisk kortfilm af Casper Bro og Jamie Appleseed fra produktionsselskabet Collapsing Particles.

Subway

 


 

1. juni 2011: Aarhus premiere på Upstairs i BioCitys store sal. Se mere her.

BioCity Aarhus

 


 

28. april 2011: PremiereJesper Maintz' nye novellefilm Upstairs på CPH PIX. Se mere her.

Upstairs

 


 

26.-28. april 2011: Spiller hovedrollen i kortfilmen Uden Titel produceret af et hold FTP teknikere fra Københavns Tekniske Skole. Instruktør og medforfatter er Mads Koudal.

 


 

12. april 2011: Udfører i dag eftersynkronisering til piloten på spillefilmen Søvnløs. Se mere her.

Eftersynkronisering på Søvnløs

 


 

6. april 2011: Skuespiller for ACT! i én til én træning i.f.m. videreuddannelse af en virksomheds ledere i Situationsbestemt Ledelse II.

ACT!

 


 

26. marts 2011: Aarhus premiereDe Genfødte i biografen Øst for Paradis. Se mere her.

Øst for Paradis

 


 

22. marts 2011: Job for Healthy Company i én til én træning af sundhedsambassadører i at formidle sundhedsfremmende prioriteringer hos deres respektive virksomheder. Denne gang igen for en virksomhed i Middelfart.

Healthy Company

 


 

19. marts 2011: Spiller i dag alkoholkonsulent i kortfilmen Efter Nytår. Filmen er skrevet af Jens Møller Laursen, som også spiller en af hovedrollerne, og instrueret af Jonas Thorbjørn. Filmen kan ses her.

Efter Nytår

 


 

17. marts 2011: Forumteater job for Healthy Company. Denne gang igen for en virksomhed i Middelfart.

Healthy Company

 


 

3. marts 2011: Job for Healthy Company i én til én træning af sundhedsambassadører i at formidle sundhedsfremmende prioriteringer hos deres respektive virksomheder. Denne gang for en virksomhed i Middelfart.

Healthy Company

 


 

1. marts 2011: Indspiller i dag en reklamefilm for Pedigree som dyrlæge. Jakob Frölich instruerer og Friends Film producerer.

 


 

27. februar 2011: Afsnit 9 af DR-serien Lykke, hvori jeg spiller postbud, vises kl. 20 på DR1. Se mere her.

Lykke

 


 

3. og 10. februar 2011: Job for Healthy Company i én til én træning af sundhedsambassadører i at formidle sundhedsfremmende prioriteringer hos deres respektive virksomheder. Denne gang for en virksomhed i Skælskør.

Healthy Company

 


 

29. januar 2011: Aarhus premiere på Nissebageren, hvori jeg spiller Den mystiske mand, i Øst for Paradis. Se mere her.

Øst for Paradis

 


 

26. januar 2011: Job for Healthy Company i én til én træning af sundhedsambassadører i at formidle sundhedsfremmende prioriteringer hos deres respektive virksomheder. Denne gang for en virksomhed i Tønder.

Healthy Company

 


 

20. januar 2011: Deltager jeg i en Casting præsentation for instruktører og castere inden for film- og TV branchen arrangeret af Kenneth Carmohn, og som foregår på Carmohn Studio. Jeg laver to scener sammen med en skuespillerkollega - en scene fra filmen Barton Fink og en fra afsnittet De Fredløse fra den svenske TV-serie Johan Falk.

Carmohn Studio

 

NYHEDSARKIV 2010