Professionel skuespiller

Nyhedsarkiv 2007

 


 

4. december 2007: Skuespiller for ACT! i én til én træning i.f.m. videreuddannelse af en virksomheds ledere i Situationsbestemt Ledelse II.

ACT!

 


 

7.-28. oktober 2007: Spiller i denne periode den lettere excentriske filminstruktør Henrik i spillefilmen Mord på mere end én Måde. Genren er kriminal/gyser komedie, og filmen er skrevet og instrueret af Jonas Kvist Jensen. Producent er Lonetower Visuals - som også stod bag Brutal Incasso. Se Teaser her.

Mord på mere end én Måde

 


 

6. september 2007: Spiller assistent i den interaktive undervisningsfilm Eagle Racing. Filmen handler om et Formel 1 team, der står overfor forskellige udfordringer og valg i forbindelse med deres nye sponsorforhandlinger. Den instrueres af Preben Lorentzen og produceres af Syntase.

Syntase

 


 

18. august 2007: Laver eftersynkronisering på min dialog til spillefilmen Craig. Se mere her.

Craig

 


 

14. 20. og 21. august 2007: Forberedelse og indspilning af 3 reklamefilm for AutoMester. Jeg spiller en mekaniker, der bliver sænket med hovedet nedad hængende i en sele, og som præsenterer forskellige budskaber. Filmene er instrueret af Mathias Deichmann og produceret af STV.

 

Film 1

Film 2

Film 3

 


 

7. august 2007: Indspiller i dag en reklamefilm for JobZonen. Jeg er denne gang en mand, der keder sig gevaldigt på sit arbejde. Filmen er produceret af Niels Kau, Nobody Cph.

 


 

20. juli 2007: Så har jeg fået lavet en ny Showreel 2007 og Showreel Teaser 2007 redigeret af Jazbo Gross.

Showreel 2007

Showreel Teaser 2007

 


 

14.-23. juni 2007: I forbindelse med Filmseminar 2007 på Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft arrangeret af Dansk Skuespillerforbund har jeg arbejdet med og indspillet en monolog Afsked og tre kortfilm: Tekst C, der blev instrueret af Nils Malmros, og som handler om en kvinde, der har opdaget en knude i brystet, Gidsel, skrevet og instrueret af Jessica Nilsson, som handler om et alkoholiseret ægtepar, der får sig nogle nye lejere og endelig Filmland, som blev instrueret af Jesper Jargil og handler om en stakkels manuskriptforfatter, der får sin sag for på en filmproduktion.

 

Afsked

Afsked

 

Tekst C

Tekst C

 

Gidsel

Gidsel

 

Filmland

Filmland

 


 

29. maj 2007: Optræder for første gang med Stand Up på Kulkafeen som opfølgning til Stand Up kurset den 14.-16. maj med Gordon Kennedy.

Stand Up

 


 

20. april 2007: Spiller en butiksbestyrer som forsøger at hyle hovedpersonen, en elektriker der kommer for at løse en opgave i butikken, ud af den til et polterabend arrangement.

Polterabend

 


 

18. 24. og 25. april 2007: Fungerer som skuespiller for instruktørliniens elever på Kort & Dokumentar Filmskolen i forbindelse med udviklingen af deres indbyrdes afgangsfilm. Lærer er Johan Melin.

Kort og Dokumentar Filmskolen

 


 

13. april 2007: Har i dag æren af at spille en afsindig heldig mand, der aldrig kommer til skade, i en reklamefilm for en stødfri fatning i forbindelse med finalen i TV 2 programmet Danmarks bedste idé. Filmen er produceret af Moland Film og instrueret af Michael Toft.

 


 

26. februar 2007: Spiller fængselsfunktionær i aftenens afsnit 13 af Anna Pihl, som vises på TV2. Se mere her.

Anna Pihl

 


 

8. februar 2007: Forumteater job for DUET Teatret i forbindelse med et stress seminar.

DUET Teatret

 


 

22. januar 2007: Inspiller i dag rollen som mandlig sygeplejerske i afsnit 1 af DR's nye TV-serie Sommer, hvori Jesper Langberg spiller den gennemgående hovedrolle. I denne finurlige lille scene spiller jeg sammen med Helle Ryslinge. Afsnittet er instrueret af Carsten Myllerup.

Sommer

 


 

21. januar og 13. februar 2007: Yderligere to dages optagelse som vennen Cliff i spillefilmen Craig. Se mere her.

Craig

 


 

10. januar 2007: Indspiller i dag en såkaldt viral reklamefilm til internetbrug for JobZonen. Jeg spiller denne gang en drillende kollega. Filmen er produceret af Niels Kau, Nobody Cph.

 


 

9. januar 2007: Reklamefilm for QXL Online Auktion. Jeg spiller en familiefar, der sammen med sin kone er ved at rydde garagen for gamle sager. Instrueret af Kasper Gaardsøe og produceret af Co+ tidligere Co+Høgh.

 


 

7. januar 2007: Dokumentarfilmen Den længste Vej om vores eksamensturné i 2004 til bl.a. GITIS Teatret i Moskva er nu færdig. "Det er fortællingen om psykisk pres, hårdt slid, intern konkurrence, egoisme og personlige ned- og opture, men samtidig en smuk beretning om at gøre noget utraditionelt og ville det umulige koste hvad det vil". Se Trailer:

 

NYHEDSARKIV 2006