Professionel skuespiller

Nyhedsarkiv 2012

NYHEDSARKIV 2013


 

5.-12. december 2012

Spiller i disse dage teaterforestillingen Tast 2 for personlig betjening på Bastarden i Huset i Magstræde. Forestillingen er produceret af MOST Teaterproduktion, der består af Morten Dahl Lützhøft og Steffen Rosenkjær Kristiansen.

 

Hvordan slipper man af med ensomheden? Det er temaet i forestillingen om de 4 helt almindelige mennesker, Amalie, Christine, Nicolai og John. Tast 2 for personlig betjening er historien om ulykkelige skæbner, der på hver sin måde er trukket dybt ned i ensomheden - uden hovedpersonerne i bund og grund er klar over det.
De to bedste veninder, Amalie og Christine, arbejder på samme kontor - men deres forhold er nok ikke så entydigt, som de ellers går og tror. De to får dagligt opfordringer om at tage med i byen fra den midtvejskriseramte John, der snart indser, at noget må gøres, hvis han skal komme ud af sin ensomhed og tilbage til ungdommen. Amalie har en ulykkeligt forelsket beundrer i Nicolai, der hurtigt må indse, at der i Amalies verden er væsentligt vigtigere ting end ham. De lever uforstyrret videre, men ensomhedens konsekvenser haler hastigt ind på dem.

Forestillingen er skrevet og instrueret af Morten Dahl Lützhøft.

 

Medvirkende:
Anne Blomsgård Hansen: Amalie
Jacobe Orry: Christine
Jan Tjerrild: John
Lasse Holst-Fuglsang: Nicolai

 


 

2. november 2012

Impro Boot Camp visning i aften til åben café-aften på DSF Studio (Dansk Skuespillerforbund) sammen med de andre deltagere fra Pernille Sørensens Impro Boot Camp - et ugekursus i improvisation.

 


 

11. oktober og 8. november 2012

Skuespiller for ACT! i en til en træning i.f.m. videreuddannelse af en virksomheds ledere i Situationsbestemt Ledelse II.

 


 

30. september 2012

Deltager jeg i årets Teateraudition for professionelle skuespillere arrangeret af Scenekunstnetværket Region Midtjylland i samarbejde med Dansk Skuespillerforbund og Aarhus Scenekunstcenter for teaterbranchen.

Det foregår på Godsbanen i Aarhus, og jeg fremfører en selvkomponeret monolog Uforberedt, som handler om ikke at være forberedt til en audition.

 


 

21. september 2012

Illustrationsspil sammen med ACT!  hvor målgruppen er ejendomsfunktionærer og administrativt personale.

Emnet er service.

 


 

14. september 2012

Spiller i aften kl. 20 for anden gang sammen med Trine Runge og Poul Storm den improbaserede forestilling FORHØR 2 på Forsøgsstationen. Denne gang forsøger vi at inddrage publikum som med-forhørere.

 


 

6. september 2012

Har i dag tegnet kontrakt med det norske agentbureau Showbizz Management.

 


 

1.-2. september 2012

Indspiller musikvideo for Rum 37 og deres nummer De Stærke.

Esben Blaakilde instruerer og Sander Schwartz er producer.

Se videoen her.

 


 

30. august 2012

Undercover opgave som potentiel kunde for logistikvirksomheden Bring til et større lederarrangement.

Opgaven bestod i at skabe en virtuel figur med eget firma GreatLiving.com, der skulle komme og holde en times oplæg med mulighed for at stille ham spørgsmål. Formålet med indslaget var at provokere deltagerne til få dem til at tænke ud af boksen.

 

"We used Jan as an actor where he played a demanding and strange customer for our top management. The goal was to get people to think out of the box. This was a difficult task with the regard to the set-up. He was very much into the creating of the concept and the result turned out very well. He was very easy working always with a balance and perspectives. Best recommendations."

Arild H. Liland, Vice President Marketing, eCommerce Division hos Bring.

 


 

29. august 2012

Skuespiller for ACT! i en til en træning i.f.m. videreuddannelse af en virksomheds ledere i Situationsbestemt Ledelse II.

 


 

18. august 2012

Optræder som H.C. Andersen til et stort privat fødselsdagsarrangement med oplæsning af eventyret Sneglen og Rosenhækken.

 


 

16. august 2012

På opgave sammen med 2 skuespillerkollegaer som kickstarter og inspirator i forbindelse med iscenesættelse af 6 rollespil til et firmaarrangement for en stor dansk medicinalvirksomhed.

Temaerne for rollespillene er hentet fra virksomhedens adfærdsmodeller og udføres med inspiration fra filmen Braveheart.

 

"Tusind tak for jeres fantastiske deltagelse i vores arrangement. I var med til at gøre det til en kæmpe succes. Alle 6 grupper lavede fremragende præstationer på scenen – ville ønske I havde været der."
Opgavebestiller.

 


 

25.-26. juli 2012

Spiller en sadistisk hjemmehjælper i Deniz Eroglu's novellefilmstrilogi The Bedridden Triptych, som bliver vist på dette års CPH:DOX.

Deniz er i gang med sin masteruddannelse på kunstakademiet Städelschule i Frankfurt.

Morten Jensen er producer på filmen.

Se uddrag af filmen her.

 


 

5. juli 2012

Skuespiller for ACT! i en til en træning i.f.m. videreuddannelse af en virksomheds ledere i Situationsbestemt Ledelse II.

 


 

13. juni 2012

Job for Alectia i en til en træning af trivselsambassadører i at formidle trivselsfremmende prioriteringer hos deres respektive virksomheder. Denne gang i Espergærde.

 


 

11. juni 2012
Spiller lægen i kortfilmen Pomme D'amour.
Filmen er skrevet og instrueret af Magnus Jönsson og er en afsluttende opgave på Film- og tv-produktionsuddannelsen, Københavns Tekniske Skole.
Se den smukke film her.

 


 

31. maj - 5. juni 2012

Spiller den mandlige hovedrolle som professoren i science fiction kortfilmen Den Sjette Dag.

Filmen, der overvejende skydes på green screen, indeholder musik og tekst af rapgruppen Suspekt.

Den er instrueret af Martin Buch og produceret af Sam Toft-Høj og er en eksamensopgave på Medieskolerne i Viborg.

 


 

25. maj 2012

Konferencier til premieren i København på Definitely Dead - en kortfilmswestern lavet af Lonetower Visuals.

Premieren afholdes i Filmhuset - Det Danske Filminstitut.

Forinden vises to andre af Lonetower Visuals kortfilm - herunder Mors Dag. Se mere her.

 


 

22. maj 2012

Hjælper som skuespiller et hold fra Super16 Filmskolens Årgang No7 med deres penneprøve, der har titlen Balder.

Instruktør er Marie Grahtø Sørensen.

 


 

1. maj 2012

I dag udkommer DVD'en Supernatural Tales med zombie kortfilmen Mors Dag og en hel del andre horror kortfilm produceret i Danmark. Se mere her.

 


 

30. april 2012

Pedigree har valgt at genvise reklamefilmen for "Sund mund måned", som vi lavede til TV sidste år, et år mere. Se mere her.

 


 

28. april 2012

Indspiller musikvideo på Bornholm for Sebastian Oscar.

Nummeret hedder Miss Sunshine og er instrueret af Daniel Mühlendorph og produceret sammen med Rasmus Kahlen.

 


 

19. april 2012

Deltager jeg i en Casting præsentation for film- og TV branchen, som er arrangeret af og foregår på Carmohn Studio.

Jeg optræder med åbningsscenen fra filmen Burn After Reading - i filmen spillet af John Malkovich.

 


 

15. april 2012

Deltager jeg i en Casting præsentation for film- og TV branchen arrangeret af Dansk Skuespillerforbund, og som foregår på Den Danske Filmskole.

Jeg optræder med åbningsscenen fra filmen Burn After Reading - i filmen spillet af John Malkovich.

 


 

13.-14. april 2012

Spiller i disse dage en lummer og temmelig anløben diskoteksejer i kortfilmen Under Overfladen, som er instrueret af Mathias Folker-Schiller og produceret af Anne Haugbølle Thomsen fra Station Next i Aarhus.

Det er deres 3. års afgangsfilm. Se filmen her.

 


 

26. marts 2012

Konferencier sammen med min kollega Steffen Nielsen til Aarhus premieren på Definitely Dead - en kortfilms western lavet af Lonetower Visuals.

Premieren afholdes i BioCity Aarhus. Forinden vises to andre af deres kortfilm - herunder Mors Dag. Se mere her.

 


 

19. marts 2012

Skuespiller i satire kortfilmen Jesus Resurrected som Sankt Peter. Instrueret af Mads Koudal og produceret af Half Past Original.

Trailer

Extended Trailer

 


 

8. marts 2012
Optræder sammen med Trine Runge og Poul Storm for første gang med den improbaserede forestilling FORHØR på Forsøgsstationen.
Forestillingen er inspireret af Quizoola! af Forced Entertainment, som Trine og jeg så på teaterfestivalen i Krakow i efteråret 2011.

 


 

5. februar 2012

Novellefilmen Upstairs opnår en Robert nominering i kategorien årets lange fiktion. Se mere her.

 


 

29. januar 2012

Optræder som underholdende indslag til en større firmafest klædt ud som politimand.

 


 

26. januar 2012

Job for Alectia, som har opkøbt Healthy Company, i en til en træning af sundhedsambassadører i at formidle sundhedsfremmende prioriteringer hos deres respektive virksomheder. Denne gang i Holstebro.

 

NYHEDSARKIV 2011