Professionel skuespiller

Nyhedsarkiv 2012

 


 

5.-12. december 2012: Spiller i disse dage teaterforestillingen Tast 2 for personlig betjening på Bastarden i Huset i Magstræde. Forestillingen er produceret af MOST Teaterproduktion, der består af Morten Dahl Lützhøft og Steffen Rosenkjær Kristiansen.

 

Hvordan slipper man af med ensomheden? Det er temaet i forestillingen om de 4 helt almindelige mennesker, Amalie, Christine, Nicolai og John. Tast 2 for personlig betjening er historien om ulykkelige skæbner, der på hver sin måde er trukket dybt ned i ensomheden - uden hovedpersonerne i bund og grund er klar over det.
De to bedste veninder, Amalie og Christine, arbejder på samme kontor - men deres forhold er nok ikke så entydigt, som de ellers går og tror. De to får dagligt opfordringer om at tage med i byen fra den midtvejskriseramte John, der snart indser, at noget må gøres, hvis han skal komme ud af sin ensomhed og tilbage til ungdommen. Amalie har en ulykkeligt forelsket beundrer i Nicolai, der hurtigt må indse, at der i Amalies verden, er væsentligt vigtigere ting end ham. De lever uforstyrret videre, men ensomhedens konsekvenser haler hastigt ind på dem.

Forestillingen er skrevet og instrueret af Morten Dahl Lützhøft.

 

Medvirkende:
Anne Blomsgård Hansen: Amalie
Jacobe Orry: Christine
Jan Tjerrild: John
Lasse Holst-Fuglsang: Nicolai

Tast 2 for personlig betjening

 


 

2. november 2012: Impro Boot Camp visning i aften til åben café-aften på DSF Studio (Dansk Skuespillerforbund) sammen med de andre deltagere fra Pernille Sørensens Impro Boot Camp.

DSF Studio

 


 

11. oktober og 8. november 2012: Skuespiller for ACT! i én til én træning i.f.m. videreuddannelse af en virksomheds ledere i Situationsbestemt Ledelse II.

ACT!

 


 

30. september 2012: Deltager jeg i årets Teateraudition for professionelle skuespillere arrangeret af Scenekunstnetværket Region Midtjylland i samarbejde med Dansk Skuespillerforbund og Aarhus Scenekunstcenter for teaterbranchen. Det foregår på Godsbanen i Aarhus, og jeg fremfører en selvkomponeret monolog Uforberedt, som handler om ikke at være forberedt.

Scenekunstnetværket Region Midtjylland

 


 

21. september 2012: Illustrationsspil sammen med ACT!  hvor målgruppen er ejendomsfunktionærer og administrativt personale. Emnet er service.

ACT!

 


 

14. september 2012: Spiller i aften kl. 20 for anden gang sammen med Trine Runge og Poul Storm den improbaserede forestilling Forhør på Forsøgsstationen. Denne gang forsøger vi at inddrage publikum som med-forhørere. Facebook opslag her.

Forhør 2

 


 

6. september 2012: Har i dag tegnet kontrakt med det norske agentbureau Showbizz Management.

Showbizz Management

 


 

1.-2. september 2012: Indspiller musikvideo for Rum 37 og deres nummer De Stærke. Esben Blaakilde instruerer og Sander Schwartz er producer - begge fra Tadaa Film. Se videoen her.

Rum 37 - De Stærke

 


 

30. august 2012: Undercover opgave som potentiel kunde for logistik virksomheden Bring til et større leder arrangement. Opgaven bestod i at skabe en virtuel figur med eget firma, der skulle komme og holde en times oplæg med mulighed for at stille ham spørgsmål. Formålet med indslaget var at provokere deltagerne til få dem til at tænke ud af boksen.

 

"We used Jan as an actor where he played a demanding and strange customer for our top management. The goal was to get people to think out of the box. This was a difficult task with the regard to the set-up. He was very much into the creating of the concept and the result turned out very well. He was very easy working always with a balance and perspectives. Best recommendations."

Arild H. Liland, Vice President Marketing, eCommerce Division at Bring via LinkedIn.

Undercover opgave

 


 

29. august 2012: Skuespiller for ACT! i én til én træning i.f.m. videreuddannelse af en virksomheds ledere i Situationsbestemt Ledelse II.

ACT!

 


 

18. august 2012: Optræder som H.C. Andersen til et stort privat fødselsdags arrangement med oplæsning af eventyret Sneglen og Rosenhækken.

H.C. Andersen

 


 

16. august 2012: På opgave sammen med 2 skuespillerkollegaer som kickstarter og inspirator i forbindelse med iscenesættelse af 6 rollespil til et firmaarrangement for en stor dansk medicinalvirksomhed. Temaerne for rollespillene er hentet fra virksomhedens adfærdsmodeller og udføres med inspiration fra filmen Braveheart.

 

"Tusind tak for jeres fantastiske deltagelse i vores arrangement. I var med til at gøre det til en kæmpe succes. Alle 6 grupper lavede fremragende præstationer på scenen – ville ønske I havde været der."
Opgavebestiller.

Braveheart

 


 

25.-26. juli 2012: Spiller en sadistisk hjemmehjælper i Deniz Eroglu's novellefilmstrilogi The Bedridden Triptych, som bliver vist på dette års CPH:DOX. Deniz er i gang med sin masteruddannelse på kunstakademiet Städelschule i Frankfurt. Morten Jensen er producer på filmen. Se hele filmen her.

A Practician, a Prophet & a Poor Wretched Soul

 


 

5. juli 2012: Skuespiller for ACT! i én til én træning i.f.m. videreuddannelse af en virksomheds ledere i Situationsbestemt Ledelse II.

ACT!

 


 

13. juni 2012: Job for Alectia i én til én træning af trivselsambassadører i at formidle trivselsfremmende prioriteringer hos deres respektive virksomheder. Denne gang i Espergærde.

Alectia

 


 

11. juni 2012: Spiller lægen i kortfilmen Pomme D'amour. Filmen er skrevet og instrueret af Magnus Jönsson og er en afsluttende opgave på Film-og tv-produktionsuddannelsen, Københavns Tekniske Skole.

 


 

31. maj - 5. juni 2012: Spiller den mandlige hovedrolle som professoren i science fiction kortfilmen Den Sjette Dag. Filmen, der overvejende skydes på green screen, indeholder musik og tekst af rapgruppen Suspekt, er instrueret af Martin Buch og produceret af Sam Høj - begge fra Medieskolerne Viborg.

Den Sjette Dag

 


 

25. maj 2012: Konferencier til premieren i København på Definitely Dead - en kortfilms western lavet af Lonetower Visuals. Premieren afholdes i Filmhuset - Det Danske Filminstitut. Forinden vises to andre af deres kortfilm - herunder Mors Dag. Se mere her.

Konferencier

 


 

22. maj 2012: Hjælper som skuespiller et hold fra Super16 Filmskolens Årgang No7 med deres penneprøve, der har titlen Balder. Instruktør er Marie Grahtø Sørensen.

Super16 penneprøve

 


 

1. maj 2012: I dag udkommer DVD'en Supernatural Tales med zombie kortfilmen Mors dag og en hel del andre horror kortfilm produceret i Danmark. Se mere her.

Supernatural Tales

 


 

30. april 2012: Pedigree har valgt at genvise reklamefilmen "Sund mund måned", som vi lavede til TV sidste år. Se mere her.

Pedigree

 


 

28. april 2012: Indspiller musikvideo på Bornholm for Sebastian Oscar. Nummeret hedder Miss Sunshine og er instrueret af Daniel Mühlendorph Jensen og produceret sammen med Rasmus Kahlen.

 


 

19. april 2012: Deltager jeg i en Casting præsentation for film- og TV branchen, som er arrangeret af og foregår på Carmohn Studio. Jeg optræder med åbningsscenen fra filmen Burn After Reading - i filmen spillet af John Malkovich.

Carmohn Studio

 


 

15. april 2012: Deltager jeg i en Casting præsentation for film- og TV branchen arrangeret af Dansk Skuespillerforbund, og som foregår på Den Danske Filmskole. Jeg optræder med åbningsscenen fra filmen Burn After Reading - i filmen spillet af John Malkovich.

Dansk Skuespillerforbund

 


 

13.-14. april 2012: Spiller i disse dage en lummer og temmelig anløben diskoteksejer i kortfilmen Under Overfladen, som er instrueret af Mathias Folke-Schiller og produceret af Anne Haugbølle Thomsen fra Station Next i Aarhus. Det er deres 3. års afgangsfilm. Se filmen her.

Under Overfladen

 


 

26. marts 2012: Konferencier sammen med min kollega Steffen Nielsen til Aarhus premieren på Definitely Dead - en kortfilms western lavet af Lonetower Visuals. Premieren afholdes i BioCity Aarhus. Forinden vises to andre af deres kortfilm - herunder Mors Dag. Se mere her.

 

Konferencier

 


 

19. marts 2012: Skuespiller i satire kortfilmen Jesus Resurrected som Sankt Peter. Instrueret af Mads Koudal og produceret af Half Past Original.

Trailer

 

Extended Trailer

 

 


 

8. marts 2012: Optræder sammen med Trine Runge og Poul Storm for første gang med den improbaserede forestilling Forhør på Forsøgsstationen. Forestillingen er inspireret af Quizoola! af Forced Entertainment, som Trine og jeg så på teaterfestivalen i Krakow i efteråret.

Forhør

 


 

5. februar 2012: Novellefilmen Upstairs opnår en Robert nominering i kategorien årets lange fiktion. Se mere her.

Robert nominering

 


 

29. januar 2012: Optræder som underholdende indslag til en større firmafest klædt ud som politimand.

Underholdning

 


 

26. januar 2012: Job for Alectia, som har opkøbt Healthy Company, i én til én træning af sundhedsambassadører i at formidle sundhedsfremmende prioriteringer hos deres respektive virksomheder. Denne gang i Holstebro.

Alectia

 

NYHEDSARKIV 2011