Professionel skuespiller

Nyhedsarkiv 2006

 


 

12. og 30. november 2006: Indspiller i disse dage rollen som vennen Cliff til hovedpersonen Craig i spillefilmen af samme navn. Gyseren er skrevet og instrueret af Kim Sønderholm og produceret af Cetus Productions.

Craig

 


 

11. november 2006: Spiller hovedrollen i kortfilmen Smil. En stumfilm i sort hvid over et barns fantasier om en perfekt verden. Produceret af Station Next og instrueret af Freja Sindberg.

Smil

 


 

25.-26. oktober 2006: Indspiller her rollen som kriminaltekniker i spillefilmen Westbrick Murders. En krimi thriller instrueret og produceret af Shaun Rana.

Westbrick Murders

 


 

4.-5. oktober 2006: Skuespiller for ACT! på en stor HR messe i København.

ACT!

 


 

21. september 2006: Skuespiller for ACT! i 'én til én træning' ifm. undervisning i løsningen af medarbejder konflikter.

ACT!

 


 

15. september 2006: Kortfilmen Kaffeterror, hvori jeg spiller hovedpersonen, vinder førsteprisen til Buster - Københavns internationale filmfestival for børn og unge - 2006 i kategorien Film lavet af unge. Se mere her.

Buster Filmfestival for børn og unge

 


 

8. september 2006: Har hovedrollen i en kortfilm lavet af Angus Stevner og Magnus Skovrind Pedersen til VideoMarathon 2006. Emnet er integration.

Integration

 


 

7. august 2006: Forumteater for en virksomhed sammen med ACT!. Denne gang omkring problemer i en undervisningssituation.

ACT!

 


 

25.-26. juli 2006: Spiller i disse dage fængselsfunktionær 1, der briefer Anna Pihl og Kim på vej op til en truende selvmorder på fængslets tag, i afsnit 13 af Anna Pihl. Afsnittet er instrueret af Morten Arnfred og produceret af Cosmo Film.

Anna Pihl

 


 

6. juli 2006: Hovedrolle som studievært i en film, som skal bruges til et rollespil for skolebørn om terrorisme, mediedækning og informationssamfundet kaldet Medusas DøtrePost og Tele Museum Danmark. Spillet er designet i samarbejde med Zentropa Interaction og instrueret af Martin Johansen.

Medusas Døtre

 


 

15. juni 2006: I Cinemateket vises i dag kl. 12.00 og kl. 14.00 afgangsfilm fra KBH FILM & FOTO SKOLE (tidl. Rampen), hvori jeg spiller hovedrollen i den ene - En herrens Dag. Se mere her.

Cinemateket

 


 

8. juni 2006: Fremvisning af dette års Station Next produktioner i Hvidovre Medborgerhus - heriblandt Kaffeterror, i hvilken jeg har hovedrollen. Filmen fik store roser med på vejen af Morten Piil, anmelder på Information, både til produktion og cast. Se mere her.

Kaffeterror

 


 

4. juni 2006: Spiller en forbavset og irriteret kunde i en second hand butik overfor Thomas Levin og Lykke Sand i Super 16 afgangsfilmen Daddy-0. Filmen er skrevet af Lars Hvidberg og er instrueret af Esben Larsen. Se filmen på Super 16's hjemmeside her.

Daddy-O

 


 

17. maj 2006: Job for ACT! som skuespiller i 'én til én træning' i forbindelse med træningen af virksomhedsledere i den gode medarbejdersamtale. Virksomheden stod foran et salg og ønskede at undgå medarbejderopsigelser.

ACT!

 


 

29. april 2006: 2 gange Publikumsprisen. I denne weekend vandt Brutal Incasso (se mere her) Publikumsprisen for Bedste Film ved Weekend of Fear filmfestivalen i Nürnberg. Ligeledes vandt Enebarn (se mere her) suverænt Publikumsprisen ved B-filmsfestivalen på Avedøre Gymnasium.

Enebarn

Brutal Incasso

 


 

27. april 2006: Job for ACT! som skuespiller i 'én til én træning' i en fyringssituation i.f.m. efteruddannelse af virksomhedsledere.

ACT!

 


 

21. april 2006: Spiller samarit i en afgangsfilm fra Den Europæiske Filmhøjskole med titlen Is i Maven. Filmen er skrevet og instrueret af Mads S. Nielsen.

Is i Maven

 


 

7.-9. april 2006: Indspiller i disse dage den mandlige hovedrolle i kortfilmen Kaffeterror, der stiller spørgsmålet, hvad er værst - ligegyldighed eller fanatisme? Filmen er produceret af Station Next og instrueret af Magnus Skovrind Pedersen. Se filmen her.

Kaffeterror

 


 

6.-7. og 18.-19. april 2006: Indspiller i disse dage hovedrollen i en afgangsfilm fra KBH FILM & FOTO SKOLE (tidl. Rampen). En herrens Dag handler om en temperamentsfuld mand, der i affekt slår to andre mennesker ihjel men senere af Skt. Peter får en ekstra chance for at gøre det hele om. Kortfilmen er skrevet og instrueret af Tine Alavi.

En herrens Dag

 


 

4. marts 2006: Spiller hovedrollen som højtråbende fodbold entusiast i kortfilmen Network. En intern virksomhedsvideo for firmaet CSC. Sproget er engelsk, og filmen er instrueret af Søren Balle og produceret og filmet af Jacob Christensen.

Network

 


 

26.-27. februar og 5. 11. og 13. marts 2006: Spiller faderen i kortfilmen Enebarn. En finurlig lille "skæbne-fortælling" om et forældrepar der stadig, 10 år efter deres søns fødsel, ikke kan affinde sig med, at de ikke fik den datter, de så brændende havde ønsket sig. Instruktion og medforfatter: Jazbo Gross, Avedøre Gymnasium.

Enebarn

 


 

25. januar 2006: Medvirker i reklamefilm for M2-huse. Produceret af Locomotion og instrueret af Joachim Nielsen.

 


 

23. og 27. januar 2006: Spiller en distræt og lettere selvoptaget far i kortfilmen Pigen Frank og de andre Verdener, skrevet og instrueret af Emelie Lindblom og produceret af Cavemen Media.

Pigen Frank og de andre Verdener

 


 

13. januar 2006: Københavner premiereBrutal Incasso - hvor jeg spiller den lidt kiksede weekendpusher Eilert - for et inviteret publikum i biografen Gloria. Se mere her.

Gloria Biograf

 

 NYHEDSARKIV 2005